Esport Times
Turkish Esports News, Game News and Interviews

DeKay Twitter Üzerinden Özel Soru Cevap Serisini 2. kez Düzenledi

DeKay’ın Counter-Strike: Global Offensive hakkındaki konularla ilgili Twitter üzerinden gönderilen soruları, dbltap.com sitesi üzerinden yanıtları toplayarak listeledi. Bir çok transfer sorusu, takımların turnuvalardaki kadroları ve maç tahminleri hakkında sorulara cevap bulmaya çalıştı.

Soru 1:

  • Gerçekten büyük isimler Valorant’a geçti, birkaç Kuzey Amerikalı oyuncu daha geçmek isterse şaşırmayız.

Cevap:

  • Aslında bir kaç oyuncunun Valorant’a gitmesiyle alakalı kulağıma gelen söylentiler doğru çıktı ve tek tek Valorant’a geçtiler.Muhtemelen birkaç eski profesyonelin bu yönde ilerlemesinden başka sürprizler beklemiyorum. Konuyla ilgili başka bir kimsenin geçiş yapmayı düşünmediğinden eminim.

Soru 2:

  • North’un uluslararası bir kadro haline geldiği söylendi ve şimdi Mad Lions Lekro’yu almasıyla ilgili söylentiler var. Olaylarla ilgili herhangi bir gerçek varsa bu kararların ardındaki sebep nedir? Belki G2’nin başarısından ilham alınabilir mi?

Cevap:

  • Danimarka’da çok fazla seçenek var. Birkaç önemli isim onlardan gelen teklifleri reddetti, bu nedenle kanıtlanmamış yetenek veya bilinen uluslararası değerler arasında bir karar haline geldi. Daha güvenli seçenek uluslararası oyuncular bulmaktır ve bu yüzden tartışıldığını varsayıyorum.

Soru 3:

  • Cloud9 herhangi bir liste hamlesi yapmak istiyor mu?

Cevap:

  • Son zamanlarda herhangi bir hamle duymadım, bu yüzden beklemiyorum. Nitr0 ile ilgilenebilirler ve kesinlikle dikkate almalarını öneririm, ama bir zorunluluk değil. Şu anda çoğu takım çevrimdışı oyun LAN’a geri dönünceye kadar mükemmel bir şekilde hareket ediyor.

Soru 4 :

  • Alternatif saldırı oyuncuları (kressy, slaxz) çok iyi. Onlar hakkında t1-t2 takımlarına gidecekleri hakkında söylentiler var mı?

Cevap:

  • Alternatif takımının oyuncuları her zaman daha iyi noktalara girerken bir sorun yaşıyor gibi görünüyor. Sadece syrson’u örnek olarak ele alalım, çok uzun süredir orada olan bir oyuncu. Büyük yıldız olmadan önce bir yıldan fazla bir süredir onu alması için herkese açık ve özel olarak yalvarıyordum. Herhangi bir söylenti duymadım, ancak düşünülmüş olabilirler ve bilmiyorum.

Soru 5:

  • ESL One Cologne için tahmin?

Cevap:

  • Çevrimdışı sonuçları tahmin etmek zordur, ancak çevrimiçi sonuçları tahmin etmek daha da zordur. AB için Vitality ve NA için EG diyeceğim.

Soru 6:

  • Source 2 hakkında daha fazla haber – ve olası iptal iddiaları?

Cevap:

  • Mesele şu ki, Source 2 söylentilerinin neden bu yıl başladığını bilmiyorum. Bu konuda hiç bir şey duymadım. Bu yüzden iptal etmek yerine, bu söylentilerin çoğunlukla temelsiz olduğunu söyleyebilirim.

Soru 7:

  • Eğer onun için takım çıkmazsa, nitr0 CS:GO’dan ayrılacak mı?

Cevap:

  • Kuzey Amerika’daki Evil Geniuses dışındaki her takım muhtemelen ona bir göz atmalıdır. En sevdiği noktalar ve roller verildiğinde takımlar için büyük bir performans sahibi olabilir. Hala CS:GO oynamak istediğini düşünüyorum, sadece çekici bir teklife ihtiyacı var.

Soru 8:

  • Faze’nin takıma 5’inci olarak kimi alacağına dair bir haber var mı?

Cevap:

  • Şu anda bir değişiklik yapacakları belli ancak kesin olarak birini söyleyemiyorum. ALEX, belirtildiği gibi düşündükleri bir seçimdi, ancak bunun dışında herhangi bir isim duymadım.

Soru 9:

  • 2021’de LAN üzerinden CSGO için herhangi bir planınız var mı?

Cevap:

  • Henüz gerçek bir plan yok, ama sanırım çoğu bu noktada umutlu, bunu yapmanın bir yolunu bulabiliriz.

Soru 10:

  • Kassad ile neler oluyor?

Cevap:

  • Birkaç teklif aldığını söylemiştim, ancak sabırlı olmaya ve mümkün olan en üst düzeyde koçluk yapmasına izin veren seçeneği seçmeye çalışıyor. Nihayetinde, önümüzdeki ay içinde yeni bir takıma katıldığını göreceğiz.

Soru 11:

  • Neden Dota 2’de başarılı olan Team Secret gibi bir kuruluş hiç CS:GO’da yatırım yapmadı?

Cevap:

  • Bu harika bir soru. Özellikle Dota 2’nin finansal bilgilerini bilmiyorum, ancak CS:GO’nun çoğu kuruluş için böyle bir para çukuru olduğu gerçeği olabilir. Neredeyse her biri para kaybediyor. Bu varsayımın dışında hiçbir fikrim yok.


Soru 12:

  • Astralis’in es3tag ve ana 5 + zonik hareketinin farklı bir kuruluşa dönüşme olasılığı nedir?

Cevap:

  • Bunun çok muhtemel olduğunu düşünmüyorum. En fazla, birkaç oyuncunun sonunda başka bir organizasyonla kendi işlerini yapmak için ayrıldığını görebiliyordum. Mesele şu ki, deneyimli oyuncular bir yıldan uzun bir süredir imzalanmış durumdalar, bu yüzden bir tür gişe rekorları kıran bir şey alacaktı. Hemen hemen hiçbir kuruluş bu iklimde farkında olduğum bu tür paraları düşürmek istemiyor.

Soru 13:

  • FPX durumunda herhangi bir güncelleme var mı? Belki Ze Pug Gods’u oldukça ucuza alabilirlerdi?

Cevap:

  • Bana bundan daha rekabetçi bir kadro isteyen bir ekip olarak saldırıyorlar. FLASHPOINT’in ikinci sezonunun zamanlaması da henüz duymadığım bu tür bir karara bağlanıyor. Daha iyi bir takıma gideceklerini düşünürdüm, ama göreceğiz.

Haber kaynağı: dbltap.com

Cevap bırakın

E-posta adresiniz yayımlanmayacak.

Lütfen genel ahlak kuralları çerçevesinde yorum yapmaya özen gösterelim.

Web sitemizde daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Devam etmeniz halinde çerez kullanımına izin verdiğinizi kabul edeceğiz. Peki Daha Fazla