Ana SayfaOyun DünyasıRazerCon 2023, 21 Eylül'de Başlıyor!

RazerCon 2023, 21 Eylül’de Başlıyor!

Oyunlarla ilgili her şeyin dijital olarak kutlandığı RazerCon, dördüncü yılında da geri dönüyor. Dijital etkinlik RazerCon2023, 21 Eylül 2023‘te 20:00 TSİ / 10:00 PT / 19:00 CEST ve 22 Eylül 20:00 TSİ tarihleri arasında yayınlanması planlanıyor. 

Oyun takvimlerinde artık ikonik yıllık buluşma etkinliğine dönüşen RazerCon 2023, oyunculardan ve sektör simgelerinden oluşan küresel topluluğu bir araya getiriyor. Etkinlik, Razer’ın oyun endüstrisinde sınırları zorlama ve yenilikçiliği artırma konusundaki kararlılığını ve sürdürülebilirliğe olan bağlılığını sergiliyor.

OTK Network tarafından sunulacak olan RazerCon 2023, Razer CEO’su ve Kurucu Ortağı Min-Liang Tan‘ın oyun alanındaki en son duyuruları içeren bir açılış konuşmasıyla başlayacak. Yıllık dijital etkinlik Gillette, Displate, WD_BLACK ve Intel iş birliğiyle düzenlenecek.

Razer’ın ortaklarıyla birlikte sanal etkinlik deneyiminin sınırlarını zorladığı bu bir diğer muhteşem etkinlikte yapılacak gösteri öncesi şenlikler, etkinlik boyunca verilecek hediyeleri ve daha fazlasıyla, tüm oyun meraklıları RazerCon 2023’te de beklediklerini bulacak.

RazerCon, oyun topluluğuna hizmet etmek için sıfırdan inşa edildi. İzleyiciler yalnızca özel haberlerle ve gelecek Razer ürünlerine göz atmakla kalmayacak, aynı zamanda daha heyecan verici bölümlerle de karşılaşacak:

  • RazerCon açılış konuşmasında en son haberlerin ve duyuruların yer aldığı tanıtım ile bilgi ziyafeti çekecek,
  • Razer’ın ödüllü donanımlarıyla desteklenen Razer’ın en iyi yayıncılarının kariyerlerindeki yolculuk hikayelerini bizzat kendilerinden dinleyecek,
  • Dünyanın en büyük aydınlatma ekosistemi olan Razer Chroma RGB ile sürükleyici oyun deneyimi için en üst düzey savaş istasyonunu oluşturma sanatında ustalaşacaksınız. 

Sürdürülebilirliğe olan bağlılığını sürdüren RazerCon 2023, Razer’ın 2030 yılına kadar net sıfır şirket olma yönündeki iddialı karbon arındırma çabalarıyla uyumlu olarak yine karbon nötr olacak. 

İlk olarak 2020’de başlatılan RazerCon, çevrimiçi katılımlı etkinlik konseptini değiştirerek Razer için dijital etkinliklerde yeni bir döneme damgasını vurdu. RazerCon 2021, çok beğenilen AMD Radeon™ RX 6900 XT Halo Infinite Limited Edition grafik kartı da dahil olmak üzere çok sayıda hediyeye verirken ve RazerCon 2022, çok sayıda heyecan verici ürün lansmanı ve ortaklıkla birlikte 1.5 milyon izleyiciye ulaştı. 

Azra Sarı
Azra Sarı
sanat sepetle uğraşan bir oyuncu ^^

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_img

EN ÇOK OKUNANLAR

VCT 2024: EMEA Kickoff’ta Playoff Aşaması: Finalin Adı Belli Oldu!

0
VCT 2024: EMEA Kickoff’ta Playoff Aşaması sona erdi. Dört takım, üç maç üzerinden oynanan serilerde Team Heretics ve Natus Vincere; FNATIC ve Karmine Corp takımları...